Qysh me e shëru kollën e fëmijës?

Nëse fëmija frekuenton kopshtin dhe gjatë natës ka kollë por gjatë ditës jo, ju thjeshtë përdorni aerosolin pasi që ai do të ndihmojë që sekrecionet të shkrihen.

Nëse fëmija është alergjik ndaj mykut nuk këshillohet të lagështohet ajri dhe as të lejohet fëmija të luajë në ambient të jashtëm shumë të freskët.

Në këtë rast ajrosni shtëpinë për të mos lënë asnjë gjurmë tymi.

Përsa i përket medikamenteve, dhe veçanërisht antibiotikëve, nuk duhet të përdoren pa rekomandimin e mjekut.

Në përgjithësi mjeku mund të përshkruajë marrjen e një shurupi qetësues për kollën.

Mund ti jepni fëmijës nga një lugë mjaltë në mëngjes.

Qysh me ditë pse fëmijët bëhen agresivë?

Qysh me e zhvillu ndjenjën e dhembshurisë tek fëmijët?