Qysh me e largu dhimbjen e kurrizit?

Doktorët e mjekësisë alternative betohen në efektin e mirë të kësaj përzierjeje.

Për fillim përgatitni pastën nga shafrani në këtë mënyrë:

  •  40 g pluhur shafrani,
  • 100 – 150 ml ujë.

Përzieni shafranin dhe ujin dhe lëreni mbi shporet që të vlojë.

Vlojeni rreth 8 minuta, derisa përmbajtja të dendësohet.

Përzieni vazhdimisht.

Nëse përzierja është tepër e dendur, shtoni pak ujë.

Përzierja duhet t’i ngjajë jogurtit të dendur.

Gjatë kësaj kohe përgatitni qumështin:

  •  250 ml qumësht,
  • 2 lugë vaj të freskët bademi,
  • qumësht sipas shijes.

Qysh me i ditë shenjat paralajmëruese të atakut kardiak?

Qysh me luftu alergjinë në mënyrë natyrale?