Qysh me i ditë ushqimet që shtojnë disponimin?

1.Kafeja: Pirja e dy filxhanëve kafe në ditë mban larg disponimin dhe rrjedhimisht, ju bënë të ndihemi më të relaksuar dhe në disponim të mirë.

2.Yndyra: Ushqimet me përmbajtje të Omega-3 sikurse salmoni, tuna dhe avokado ju mbrojnë nga çrregullimet e disponimit.

3.Arrat: Ato janë të pasura me një përbërës që njihet me emrin serotonin, përbërës që ndikon në trurin e njeriut dhe ju ndihmon të ndiheni të kënaqur.

4.Spinaqi: Për shkak të përmbajtjes së vitaminës B, spinaqi është gjithashtu një nga ushqimet që rekomandohen nëse dëshironi përmirësim të disponimit.

Coffee. Beautiful Girl Drinking Tea or Coffee in Cafe. Beauty Model Woman with the Cup of Hot Beverage. Warm Colors Toned

Qysh me i ditë arsyet e djersitjes gjatë natës?

Qysh me parandalu shfaqjen e alergjisë?