Qysh me i ditë ushqimet që shpejtojnë metabolizmin?

Metabolizmi i shpejtë, është hapi i parë drejt shëndetit të mirë.

1.Mishi i pulës është një zëvendësues i mirë i peshkut.

Nuk përmban aq shumë proteina si peshku, por ende është një zgjedhje e mirë, kur dëshironi të përshpejtoni metabolizmin tuaj.

2.Shake nga proteinat.

Kjo është një pije që më së miri e mban punën e mirë të metabolizmit.

Asgjë nuk është më e mirë se një shake nga proteinat sepse ai përmban amino acide të nevojshme për djegien e kalorive.

3,Molla e gjelbër është ushqimi i parë dhe thelbësor që siguron funksionimin e duhur të metabolizmit tonë.

Qysh me i shkri kilogramët e tepërt?

Qysh me arritë trupin e përsosur?