Qysh me i ditë ushqimet që ndihmojnë në humbje peshe?

1.Avokadot janë ushqim i pasur me fibra, karbohidrate që treten ngadalë, duke mbajtur kështu nivelin e sheqerit në gjak stabil.

Pas disa studimeve të kryera është vërtetuar se avokado ndihmon në shkrirjen e yndyrës në trup.

humbje peshe 1

2.Pula pa lëkurë është e pasur me proteina që ju jep përparsi për humbje në peshë, pasi që organizmi duke tretuar proteinat humb 10 herë më shumë kalori, se sa kur është duke tretur vlera të tjera ushqimore.

humbje peshe 2

3.Farat Chia, që tani janë përhapur mjaftë edhe në markete të ndryshme në vendin tonë janë fantastike për humbje peshe.

Janë shumë të pasura me fibra dhe përmbajtje kalciumi.

humbje peshe 3

4.Në një gotë me spinaq gjenden gjysma e vitaminave që i duhen organizmit të njeriut gjatë ditës.

Dhe, përparsia në konsumim spinaqi është se në një gotë të mbushur me spinaq ka vetëm 7 kalori.

humbje peshe 4

Qysh me i shkri kilogramët e tepërt?

Qysh me arritë trupin e përsosur?