Qysh me ditë pse shfaqen rrathët rreth syve?

Rrathët rreth syve mund te jene tregues te shume problemeve shëndetësore siç janë sëmundjet e veshkave, anemia, sëmundjet e zemrës, etj.

Gjithashtu nëse keni rrathë rreth syve e nëse nuk keni ndonjë problem shëndetësor, atëherë ndoshta shkaku qëndron ne ushqimin e pa rregullt.

Nëse e keni vërtetuar se nuk keni ndonjë problem shëndetësor, por rrathët rreth syve janë vetëm pasoje e lodhjes dhe e pagjumësisë,atëherë po ju japim disa këshilla për zbutjen e tyre.

Efekt te mire mund te kete geli nga aloe vera, mund te perdorni edhe qese te cajit te kamomilit apo cajit te zi.

Gjithashtu konsumoni uje te mjaftueshem, pini vitamina C, mos qendroni ne ambiente ku konsumohet duhani dhe sa me shpesh dilni ne ajer te paster.

Qysh me i ditë shenjat paralajmëruese të atakut kardiak?

Qysh me luftu alergjinë në mënyrë natyrale?