Qysh me ditë përse bien flokët?

Problemi i rënies së flokëve po bëhet qdo ditë e më i përhapur, edhe tek femrat edhe tek meshkujt.

1.Një ndër arsyet e rënies së flokëve mund të jetë mungesa e vitaminave dhe mineraleve.

Nëse keni mungesë magnezi, apo proteinash atëherë ndërroni dietën tuaj dhe konsumoni më shumë mish, arra, kos, peshk etj.

2.Nëse gjëndrrat tuaja tiroide nuk funksionojnë ashtu si duhet atëherë kjo mund të jetë një tjetër aryse e rënies së flokëve.

3.Stresi gjithashtu ndikon në rënie flokësh, shtim apo humbje peshe si dhe ndotje të lëkurës.

Qysh me përgaditë maskë kundër lodhjes?

Qysh me i ditë arsyet pse flokët nuk zgjaten?