Qysh me i ditë disa truqe të nevojshme për dimër?

1.Për të parandaluar carjen e këmbëve gjatë temperaturave të ulëta, aplikoni vazelinë në këmbë, e pastaj vishni qorape mbi.

2.Në mëngjes hapni dritaret dhe lejoni të depërtojë drita natyrale në shtëpi që të ngrohet.

3.Pasi të keni pjekur diqka në furrë, derën e furrës lëreni të hapur për tu ngrohur ambienti.

4.Për të parandaluar tharjen dhe carjen e buzëve aplikoni disa herë gjatë ditës, si dhe para gjumit balsam.

dimer

Qysh me i ditё pёrfitimet nga llaku i flokёve?

Qysh me përgaditë kremë me aloe vera?