Qysh me i dezinfektu lojërat e fëmijëve?

Përbërësit:

  • 1 gotë ujë i distiluar
  • 1 gotë uthull e bardhë
  • 1 lugë lëng limoni.

lojerat-1

1.Në një shishe me spërkatës vendosni ujin e distiluar dhe shtoni uthullën.

lojerat-2

2.Shtoni edhe përbërësin e fundit, lëngun e limonit.

lojerat-3

3.Spërkatni lojërat e fëmijëve, dhe me anë të një lecke largoni pluhurin.

lojerat-4

Qysh me ditë pse fëmijët bëhen agresivë?

Qysh me e zhvillu ndjenjën e dhembshurisë tek fëmijët?