Qysh me detoksifiku organizmin në mënyrë natyale?

Të gjithë ne me padurim i presim festat, dhe janë pikërisht koha e tyre kur ne mbushemi me ëmbëlsira dhe delikatesa të ndryshme.

Portokalli më së miri do të ndihmojë në kthimin e tretjes në funksion të plotë pas përfitimit të tepërt të yndyrave dhe sheqerit.

Përbërësit:

  • 2 portokaj
  • një gotë jogurt
  • një banane
  • një lugë mjaltë
  • një lugë lëng limoni

Të gjitha këto të vendosen në mikser, të përzihen dhe ju pastaj kënaquni me frapenë e shijshme dhe të shëndetshme.

Qysh me përgaditë pije për rritjen e imunitetit?

Qysh me përgaditë kafe irlandeze?