Qysh me dekoru dhomën për bebe?

1.Krijoni blloqe me anë të kartonit dhe ngjitësit, dhe ngjyrosni ato me detaje të ndryshme me ngjyra druri.

dhoma-femijeve

2.Pikturoni lule me ngjyra uji në mur.

dhoma-femijeve-4

3.Merrni disa libra të së njejtës madhësi dhe  ngjitni një kafshë pellushi mbi librat e renditur.

Kjo do të shërbej si dekorim deri sa fëmiu të rritet për të lexuar ato libra.

dhoma-femijeve-3

4.Krijoni kafshë pellushi me rroba të cilat nuk mund ti ja veshni më fëmijës.

dhoma-femijeve-2

 

Qysh me i tha petalet e trëndafilave?

Qysh me përgaditë lule dekoruese për pije?