Qysh me dekoru dhomën e gjumit?

Dhoma e gjumit duhet dekoruar në mënyrë që të ndiheni komfort, dhe të relaksoheni e qetësoheni.

1.Shprehni shpirtin tuaj artistik dhe kreativitetin në muret e dhomës së gjumit.

Mos i lini muret e zbrazëta nëse ato janë të ngjyrosura me ngjyrë të bardhë.

dhom-gjumi-1

2.Mos e ngarkoni dhomën me ngjyra shumë të forta.

Aplikoni ngjyra neutrale e të hapura, ndërsa për të thyer neutralitetin qarqafët mund ti vendosni me ngjyra të tjera.

dhom-gjumi-2

3.Dhoma e gjumit duhet të jetë atraktive për syrin dhe pamjen tuaj.

Shtoni ndriqim me anë të llambave të vogla.

dhom-gjumi-3

Qysh me i tha petalet e trëndafilave?

Qysh me përgaditë lule dekoruese për pije?