Qysh me apliku maskën e zezë në fytyrë?

Maska shumë e popullarizuar muajtë e fundit është maska e zezë, e cila largon papastërtitë dhe pucrrat e zeza në fytyrë.

1.Aplikoni një shtresë të trashë në lëkurë të pastër.

2.Shmangni zonën e syve, vetullave dhe buzëve.

3.Lejoni të thahet për 30 minuta apo derisa të jetë tharë plotësisht.

4.Butësisht me kujdes largoni maskën duke filluar nga skajet.

5.Aplikoni kremë për fytyrë.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Qysh me përgaditë maskë kundër lodhjes?

Qysh me i ditë arsyet pse flokët nuk zgjaten?