Qysh me apliku maskë në flokë të ngjyrosura?

Kjo maskë u jep flokëve të ngjyrosura një nxitje ushqyese, parandalon ndarjen e fundeve, u jep shkëlqim dhe rikthen butësinë natyrore të flokut.

Përbërësit:

  • 2 lugë vaj ulliri
  • 1/2 e avokados
  • 1/2 e bananes
  • 6-7 pika vaj të pastër argani

Kombinohen të gjithë përbërësit.

Me maskën e përgaditur masazhohen rrënjët dhe flokët.

Mbahet maska për 10 minuta e pastaj shpërlahet.

Qysh me përgaditë maskë kundër lodhjes?

Qysh me i ditë arsyet pse flokët nuk zgjaten?