Qysh me apliku makeup-in në takime profesionale?

1.Filloni me aplikim e sherkut për të pasur ngjyrën e lëkurës të njejtë në të gjithë fytyrën.

Aplikoni sherkun me anë të gishtërinjëve, furcës apo sfungjerëve të ndryshëm të makeup-it, varësisht se si ju përshtatet.

Sigurohuni që të mos aplikoni sasi të tepruar, pasi që do të krijoni një dukje jo të përshtatshme dhe jo natyrale.

makeup ne takime zyrtare 1

2.Duke aplikuar një sasi të vogël të pudrës së thatë mbi shtresën e sherkut, ju do të krijoni një dukje natyrale dhe do të parandaloni shfaqjen e yndyrës së tepërt në lëkurë.

makeup ne takime zyrtare 2

3.Aplikoni pak skuqës faqesh për të theksuar strukturën e fytyrës suaj.

makeup ne takime zyrtare 3

4.Në sy aplikoni korrektor të lëngshëm, shpërndani atë mirë dhe pastaj aplikoni hijen për sy me ngjyrë neutrale, gjithmonë duke mos e tepruar.

makeup ne takime zyrtare 4

5.Aplikoni maskarë në qerpikët tuaj për të theksuar më shumë sytë.

makeup ne takime zyrtare 5

6.Në buzë aplikoni balsam për zbutjen e tyre, dhe mbi balsam aplikoni buzëkuqin me ngjyrë jo shumë të ndezur.

makeup ne takime zyrtare 6

Qysh me përgaditë maskë kundër lodhjes?

Qysh me i ditë arsyet pse flokët nuk zgjaten?