Qysh me apliku korrektorin në fytyrë në mënyrën e duhur?

Për fillestarë në botën e makeup-it kjo metodë është shumë e thjeshtë.

Merrni një sasi të korrektorit të lëngshëm dhe aplikojeni poshtë syve duke vazhduar më poshtë në fomë të shkronjës V, e jo ë formë rrethore.

Pastaj me anë të një sfungjeri të makeup-it shpërndajeni korrektorin.

Hapi i fundit është aplikimi i pudrës pa ngjyrë mbi korrektor që të mos krijohen rrudha.

Kjo metodë do të ndriqojë fytyën tuaj duke ju dhënë pamje të freskët.

Qysh me përgaditë maskë kundër lodhjes?

Qysh me i ditë arsyet pse flokët nuk zgjaten?