Qysh me aktivizu Super Rrethin?

Krejt muaji vikend, 1 cent minuta me 10 veta n’rreth!

Të gjithë shfrytëzuesit e tarifave Allo dhe Tung me ofertën “Super Rrethi”, mund të flasinme 10 persona në rreth për vetëm 1 cent në minutë.

ipko-kuq
Aktivizimi

  • Për të aktivizuar ofertën “Super Rrethi” për një javë, dërgoni SMS me tekstin “Super” në numrin 50505. Aktivizimi për një javë ju kushton 1€.
  • Për të aktivizuar ofertën “Super Rrethi” për një muaj, dërgoni SMS me tekstin “MSuper” në numrin 50505. Aktivizimi për një muaj ju kushton 3€.

SuperRrethi1024x381px

Shtimi, heqja e numrit

Për të shtuar apo hequr numra brenda ofertës “Super Rrethi”, ju duhet fillimisht të jeni pjesë e tarifes Allo ose Tung. Pasi e përzgjedhni pakon, dërgoni SMS në numrin 50505 me tekstin:

  • Plus 049xxxxxx – për të shtuar një numër
  • Minus 049xxxxxx – për të hequr një numër

Brenda “Super Rrethi”, mund të shtoni edhe numra të telefonisë fikse të IPKO-s, si në vazhdim: +38638xxxxxx

Deaktivizimi

  • Për të deaktivizuar ofertën “Super Rrethi” për një javë, dërgoni SMS me tekstin “Stop Super”, në numrin 50505, ndersa për të deaktivizuar ofertën “Super Rrethi” për një muaj, dërgoni SMS me tekstin “Stop MSuper”, në numrin 50505.

Qysh me u bë femër e suksesshme?

Qysh me folë pa pare?