Qysh me vjen me dizajn te ri!


Para jush prezentojme një dizajn komplet ndryshe nga ai paraprak, një portal me dizajn shumë më lehtë të navigueshëm, dizajn që u mundëson shfletim shumë më të shpejt të të gjitha arikujve. Qe nga viti 2010 dhe fillimi i punes kjo eshte hera e trete qe po peson nje kesi lloj ndryshimi per shkak te artikujve te shumte qe jane krijuar nder vite.

Dizajni i ri, i punuar dhe zhviluar nga ekpi i Qysh Me”, dallohet tërësisht nga sajtet tjera me motiv edukativ, eshte i pershtatshem per te gjilla llojet e pajisjeve elektornike nga telefonat mobil, tabletat e ndryshe deri tek kopjuteret.

E veçanta e këtij dizajni është se në faqen e parë gjenden pothuajse të gjitha kategorite që jane me te vizituara gjatë ditës.

E, për t’i shfletuar krejt këto arikuj, krejt çka ju duhet juve është ta përdorni “scroll-in” e mausit tuaj ku mund te gjeni titullin kryesor te kategorise dhe nenkategorie krahas saj.

Në dizajnin e ri, do të shuhen disa rubrika e do të shtohen disa tjera. Ndërkohë qe do të lëshohen edhe rubrika tjera si dhe jane duke u testuar forma te tjera atelrnative me video artikuj.

Mbi të gjitha, dizajni i ri ofron hapësirë të pafundme për marketing dhe forma dhe mundësi komplet të reja marketingu.

Qysh Me është portali më i lexuar per keshilla ne gjuhen Shqipe si në Kosovë, Shqipëri, Maqedoni dhe Mal të Zi.

  • Faleminderit per perkrahjen ne arikuj dhe vizitat tuaja ne www.qysh.me