Levrek në skarë

Përbërësit:

▪ 4 levrek
▪ Perime skare (kunguj, patëllxhana)
▪ Vaj ▪ Kripë ▪ Piper

Përgatitja:

Presim levrekun në fileto, e marinojmë me vaj, kripë, piper dhe e vendosim në skarë.

Edhe me perimet veprojmë në të njëjtën procedurë.

Pasi ta kthejmë levrekun në anën tjetër të skuqet vendosim perimet.

Dekorojmë si në foto.

Qofte me Kunguj

Qebapa Turke